ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Synergy Α.Ε., εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής CITROËN, αποτελεί μια ισχυρή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου τα τελευταία 18 χρόνια.  

Στη Synergy Α.Ε. θα βρείτε όλο το φάσμα των υπηρεσιών και προϊόντων που αφορούν το αυτοκίνητο. Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλο το εύρος των αναγκών σας, ξεκινώντας από προνομιακή χρηματοδότηση για το νέο σας αυτοκίνητο, σε εγγυημένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευών συνεργείου και φανοποιείου, σε ειδικά προγράμματα επέκτασης εγγύησης νέων και παλαιότερων αυτοκινήτων, σε εταιρικές πωλήσεις με εξειδικευμένο προσωπικό, σε ολοκληρωμένη οδική βοήθεια, σε προσεκτική επιλογή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και πολλά άλλα.  

Αποστολή της Synergy Α.Ε. είναι να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που τους ενθουσιάζουν, ξεπερνώντας τις προσδοκίες τους, τόσο κατά την αγορά αυτοκινήτων CITROËN όσο και μετά από αυτήν δημιουργώντας μαζί τους μια ειλικρινή, αναλλοίωτη σχέση εμπιστοσύνης για μια ζωή.  

Στόχος της Synergy Α.Ε. είναι να παραμείνει πάντα πρώτη στις προτιμήσεις σας μέσα από συνεχείς επενδύσεις και καινοτομίες σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμό, οργάνωση και εκπαίδευση του προσωπικού της