Δωρεάν Φθινοπωρινός Έλεγχος αυτοκινήτου στη Citroën Synergy

Γιατί Φθινόπωρο σημαίνει Φροντίδα!

Αυτό το φθινόπωρο, σας περιμένουμε στη Citroën Synergy για να προσφέρουμε σε σας και το αυτοκίνητό σας την φροντίδα που σας αξίζει! Γι’ αυτό, πραγματοποιούμε ΔΩΡΕΑΝ διαγνωστικό έλεγχο 20 σημείων στο Citroën σας, έτσι ώστε να είστε 100% σίγουροι ότι είναι έτοιμο και ασφαλές για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του χειμώνα. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα ελέγξουν, μεταξύ άλλων, τα φρένα, τους τροχούς, την διεύθυνση, την ανάρτηση, την εξάτμιση, την μπαταρία & τον φωτισμό. Επιπλέον, αν χρειαστεί, θα συμπληρώσουν όλες τις στάθμες των υγρών όπως λάδια, αντιψυκτικό, υγρά φρένων και υδραυλικού τιμονιού. Η προσφορά για τον δωρεάν φθινοπωρινό έλεγχο ισχύει έως τις 30/11

Ειδικές τιμές σε κορυφαία ελαστικά

Οι εκπλήξεις όμως της Citroën Synergy δεν σταματούν στον Δωρεάν Φθινοπωρινό Έλεγχο. Το φθινόπωρο αποτελεί την ιδανική περίοδο για αλλαγή ελαστικών, μετά και την καταπόνησή τους από τις υψηλές θερμοκρασίες της καλοκαιρινής περιόδου. Γι’ αυτό, η Citroën Synergy σας προσφέρει μερικά από τα κορυφαία ελαστικά της αγοράς σε μοναδικές τιμές, έως και τις 30/11. Αναλυτικά:

Διαστάσεις ελαστικών - Τιμή

175/65/14 - 205€

185/65/15 - 238€

195/65/15 - 238€

205/55/16 - 290€

+ Μην ξεχνάτε: CITROËN ECONOMY SERVICE μόνο 125€ (με ΦΠΑ)

Το πληρέστερο service για το Citroën σας από το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, πλέον γίνεται πιο οικονομικό από ποτέ! Περιλαμβάνει γνήσια ανταλλακτικά, τεχνική αναβάθμιση & γραπτή εγγύηση 12 μηνών για ανταλλακτικά & εργασία. Η προσφορά ισχύει για αυτοκίνητα Citroën ηλικίας 5 έως 15 ετών.

Μήπως ήρθε η στιγμή να φροντίσετε κατάλληλα το αυτοκίνητό σας; Κλείστε τώρα το Online ΡΑΝΤΕΒΟΥ σας για Δωρεάν Φθινοπωρινό Έλεγχο & Service στη Citroën Synergy.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9945900