Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος αυτοκινήτου στη Citroën Synergy

Και αυτό τον Χειμώνα η Citroën Synergy σας προσφέρει, ΔΩΡΕΑΝ χειμερινό έλεγχο καθώς και σε πολύ χαμηλές τιμές, μια σειρά επιλεγμένων ανταλλακτικών πολύ χρήσιμων για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

Προετοιμάστε  το αυτοκίνητό σας  για το Χειμώνα που έρχεται  εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με τον “Χειμερινό Έλεγχο Citroen”!

Καθώς ο καιρός αρχίζει να αλλάζει, ήρθε η ώρα να προετοιμάσετε το αυτοκίνητό σας για τις μεταβαλλόμενες συνθήκες οδήγησης που φέρνει μαζί του ο χειμώνας.  Μείνετε ασφαλείς και καλά προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα του καιρού με ΔΩΡΕΑΝ Χειμερινό Έλεγχο Citroen.

Ο Χειμερινός Έλεγχος ασφαλείας δημιουργήθηκε από τους έμπειρους τεχνικούς μας, τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα το Citroen σας και συμπεριλαμβάνει  20 σημεία ελέγχου όπως:

  • Ελαστικά, φώτα, υαλοκαθαριστήρες, φρένα, έλεγχο καυσαερίων,  σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης, φόρτισης  μπαταρίας, κλιματισμού και αμαξώματος.
  • Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής).

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Με κάθε Χειμερινό Έλεγχο Citroen, θα λάβετε γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου σας έτσι ώστε να είστε βέβαιοι, ότι το Citroen σας είναι πολύ καλά προετοιμασμένο για τις δύσκολες συνθήκες του χειμώνα.

Η ενέργεια του Δωρεάν Χειμερινού Ελέγχου από τη Citroën Synergy θα διαρκέσει έως και τις 28/2/2019.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.